banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

B-Movie Orchestra is terug

15 december 2015

Een nieuw album en een theater-clubtour in 2016. B-Movie Orchestra is terug! Baz Mattie en zijn band presenteren op zaterdag 6 februari aanstaande in de Tolhuistuin naast EYE in Amsterdam hun nieuwe album Dr. Jekyll and Sister Hyde. Deze presentatie en het optreden vormen tevens de aftrap voor een theater- en clubtournee door Nederland.


B-movie-orchestra

Een splinternieuwe liveshow om gepimpte B-film-soundtracks en 'obscure' filmbeelden samen te brengen tot één grote B-movietrip dat is wat B-Movie Orchestra te bieden heeft. Seks, horror, science fiction, spaghettiwesterns, monsters en misdaad: dat vormt het werkterrein van de twaalfkoppige band. Onweerstaanbare B-films uit de jaren 60 en 70 met hun karakteristieke muziekstijl. Films die het nèt niet hadden maar vaak met sterke soundtracks. Met de hypnotiserende zang van de Cinematic Fever Girls zorgt B-Movie Orchestra voor een knallende avond vol spektakel.

De Dr. Jekyll and Sister Hyde Tour is te boeken door een telefoontje te plegen naar 06 - 24 80 72 66.

Beluister hier een muziekfragment van de nieuwe cd.

http://www.b-movie-orchestra.nl

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180