banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

B-Movie Orchestra tourt langs filmtheaters

23 augustus 2016

B-Movie Orchestra

B-Movie Orchestra blijft in beweging. Na een succesvolle tour langs theaters en clubs, gaat de oorspronkelijk uit twaalf man bestaande band nu met een kleinere formatie op tournee langs filmtheaters. Dat alles getiteld B-Movie Orchestra XXXPlotation Pocket Edition.

Van 10 september tot en met 12 november gaat de band tien filmtheaters aandoen. Dat zijn Luxor in Zutphen, Filmhuis Zevenskoop in Den Helder, Filmtheater Hilversum, LantarenVenster in Rotterdam, Cinema Lumière in Maastricht, Gigant in Apeldoorn, Cinema Oostereiland in Hoorn, Groninger Forum en 't Hoogt in Utrecht. De tour wordt afgetrapt in de Filmschuur in Haarlem. Daar vindt op 10 september de première plaats.

B-Movie Orchestra, onder leiding van Baz Mattie, brengt muziek bij fragmenten uit B-films. dat levert altijd een bijzondere mix op van muziek uit de jaren 60 en 70 en cultfilms doordrenkt met seks, horror, superhelden en scifi.

Meer informatie is te vinden op de website van de band.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN