banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Batcave Movie Studio open voor publiek

24 januari 2017

Woensdagmiddag 25 januari wordt door deejays Gerard Ekdom en Dennis Weening de Batcave Movie Studio geopend op het Centraal Station in Utrecht. Fans en bioscoopbezoekers die reikhalzend naar De Lego Batman Film uitkijken kunnen er alvast helemaal in de sfeer komen. Er is wel enige haast geboden.

Op 8 februari gaat De Lego Batman Film in de Nederlandse bioscopen in première, maar voor wie staat te popelen biedt de Batcave Movie Studio vanaf morgenmiddag uitkomst. De filmstudio staat helemaal in het teken van De Lego Batman Film.

Ekdom en Weening spraken voor de Nederlandstalige versie van de animatiefilm de stemmen in van respectievelijk Batman en de Joker. Een voor de hand liggende keuze dus om het populaire tweetal te vragen de opening te verrichten van de Batcave Movie Studio op het Centraal Station in Utrecht.

In de Batcave Movie Studio kunnen bezoekers zich even echt in De Lego Batman Film wanen. De studio is geheel in de stijl van de film ingericht en kinderen kunnen er, verkleed als een van de karakters uit de film, een actievideo op laten nemen.
Er is wel enige haast geboden, want de Batcave Movie Studio is maar tot en met 29 januari geopend. 

De Lego Batman Film is de spin-off van de zeer succesvolle De Lego Film uit 2014 (vijftiende plaats best bezochte films 2014). Lego Batman-regisseur Chris McKay wilde behalve een  actieheld ook een glam Batman: ‘Alfred lokt hem uit de Batcave met de belofte dat hij verschillende smokings mag passen. Net als in de eerste film maken we in De Lego Batman Film volop gebruik van de mogelijkheid om de karakters heel snel van outfit te laten wisselen. Lollig en ook heel erg Lego!’

De Lego Batman Film is vanaf 8 februari (in 2D en 3D) in de Nederlandse bioscopen te zien, zowel in de originele als Nederlandstalige versie.

Opening Batcave Movie Studio: 25 januari , 14.30 uur
Locatie: grote hal, Utrecht CS, ter hoogte van perron 9

Openingstijden Batcave Movie Studio:
Woensdag: 16.00 - 20.00 uur
Donderdag: 07.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 07.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 08.30 - 20.00 uur
Zondag: 10.00 - 18.00 uur

 

Glam Man: Batman draagt een smoking / Warner Bros.  Pictures International Holland

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)