banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Benefietvoorstelling Jack bestelt een broertje voor Bio Vakantieoord

03 maart 2015

Just Entertainment en Bio Vakantieoord hebben een spontane actie bedacht die inmiddels door een groot aantal bioscopen in het land wordt ondersteund. Wie op zaterdag 7 maart aanstaande naar de benefietvoorstelling komt van de familiefilm Jack bestelt een broertje, die kan niet alleen voor twee euro per persoon naar de film, maar steunt daarmee ook het werk van Bio Vakantieoord. De volledige omzet van de voorstellingen gaat naar Bio Vakantieoord.

Benefietvoorstelling BIO Jack bestelt een broertje
Benefietvoorstelling van Jack bestelt een broertje

Meer dan 70 bioscopen in 42 steden hebben inmiddels laten weten mee te zullen doen aan de actie. Onder meer de bioscopen van Utopia, Movie Unlimited, JT Bioscopen, Pathé, Wolff Bioscopen, NH Bioscopen en Quatro4 in Heerlen doen mee. Tickets voor de voorstelling kunnen online bij de bioscopen worden gereserveerd.

Bio Vakantieoord is het goede doel dat z’n oorsprong kent in het Nederlandse film - en bioscoopbedrijf. Het werd in 1927 opgericht door enkele bioscoopondernemers. Bio Vakantieoord in Arnhem is helemaal ingericht om kinderen met een meervoudige handicap een echte vakantie te bezorgen. Samen met hun broertjes, zusjes en ouders.

 

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)