banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Bingo met The B-Movie Orchestra

13 februari 2016

De huidige Nederlandse tournee van The B-Movie Orchestra wordt opgeleukt met een heuse bingo voor horror-fans. Stand-up Komiek Eric van der Woude doet de presentatie.

The B-Movie Orchestra is een in cultkringen hoog gewaardeerd ensemble dat filmmuziek uit de jaren zestig en zeventig nieuw leven inblaast. Uitgerust met onder meer blazers, percussie, hammondorgel, curieuze filmbeelden en de zang van de Cinematic Fever Girls, speelt The B-Movie Orchestra de onweerstaanbare muziek van de typische B-films uit die tijd.

Ter omlijsting van dit unieke optreden verzorgen komiek Eric van der Woude en Schokkend Nieuws-hoofdredacteur Barend de Voogd een bingo voor cultkenners. Wie de meeste vragen goed heeft, en een volle kaart heeft, kan mooie prijzen verwachten. Van der Woude is een enorme filmgek, die al jaren zijn liefde voor horror en sciencefiction verwerkt in zijn stand-up shows.

The B-Movie Orchestra doet de komende drie maanden nog tal van theaters aan, onder meer Rotterdam, Hengelo, Heerlen en Haarlem. Een overzicht van de complete tournee is te vinden op de website van Schokkend Nieuws, de cult-glossy.

B movie bingo

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)