banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

BIO kinderrevalidatie in de spotlight

12 januari 2016

Tijdens de al eerder genoemde nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 5 januari jongstleden stond BIO opnieuw in de spotlight. Directeur Frans Wientjes memoreerde dat er het afgelopen jaar flink aan de weg is getimmerd. Het film- en bioscoopbedrijf blijft zich onverminderd inzetten voor het vakantieoord dat inmiddels zeventien aangepaste bungalows telt.

In 2016 gaat Stichting BIO ook samenwerken met de Vriendenloterij. Dit houdt onder andere in dat deelnemers hun lot kunnen oormerken voor de stichting. 

JT Bioscopen heeft besloten de samenwerking met BIO nog meer te intensiveren. Er gaat binnenkort een doneerbutton gerealiseerd worden. Bij het online bestellen van tickets bij JT heeft de klant de vrije keuze om bij deze transactie een euro aan Stichting BIO te doneren door middel van een klik op de button.

 

Tijdens de bijeenkomst werd ook de Jan Nijland Zilveren Roos uitgereikt aan Tim Kuik van de Stichting BREIN. Aan deze award is een geldbedrag van € 20.000,== verbonden en Kuik gaf aan een deel van deze som te willen schenken aan BIO vakantieoord. 

BIO kinderrevalidatie
Presentatrice Isolde Hallensleben in gesprek met directeur Frans Wientjes

Foto: Ilona van Genderen Stort

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird