banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Bio Vakantieoord presenteert nieuwe commercial

16 april 2015

Vandaag gaat ‘ie in bijna alle bioscopen van Nederland draaien: de nieuwe commercial van Bio Vakantieoord. Een eigentijdse kennismaking met het goede doel dat door de bioscopen zelf in het leven werd geroepen.Het spotje is de tweede in een reeks van vier die dit jaar in de bioscopen verschijnt. Het doel: bioscoopbezoekers kennis te laten maken met het vakantiepark dat kinderen met een beperking én hun familie de gelegenheid biedt er eens helemaal uit te zijn. In het nieuwe spotje is dat goed te zien. Niet acteurs maar een doodgewoon gezin met een gehandicapt kind spelen de hoofdrollen.

Collecteren gebeurt inmiddels niet meer met de rammelende Bio-bus, maar met de mobiel. Het publiek wordt opgeroepen om door middel van een sms geld te doneren. Dat kan al vanaf 1 euro. De donatiemogelijkheid is beschikbaar gekomen via Jewel Labs die deze toepassing aan Bio heeft aangeboden.

Jean Mineur Mediavision stelt voor de spotjes elk kwartaal drie blokken zendtijd van een week beschikbaar, net als RTV Rijnmond en CineFox Bioscoop- en Theaterreclame.

Voor meer informatie: www.stichtingbio.nl.

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180