banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Bio vakantieoord start nieuwe donatiesite

25 juli 2017

Om op vakantie gaan ook mogelijk te maken voor gezinnen met een gehandicapt kind is Bio vakantieoord met een nieuw initiatief gestart. BoekBio.nl is een site waarop bedrijven en particulieren heel eenvoudig een vakantie voor een gezin met een gehandicapt kind kunnen doneren.

'Om ons park de plek te laten behouden waar gezinnen met hun meervoudig gehandicapte kind of kinderen een heerlijke vakantie kunnen vieren zijn wij afhankelijk van giften en donaties', vertelt Frans Wientjes, directeur van Stichting Bio Kinderrevalidatie.

Bio werd negentig jaar geleden opgericht door bioscoopexploitanten. De band met het bioscoopbedrijf is vanaf dat eerste moment altijd een bijzondere geweest. De bekende gele collectebussen verdwenen echter vele jaren geleden al uit de bioscoop. Sindsdien wordt er gezocht naar allerlei manieren om de band te behouden.

Wientjes: 'Van oudsher worden wij gesteund door de bioscoopbranche, maar dat is niet voldoende.' Met initiatieven zoals de website Boekbio.nl wil Bio het gemakkelijk maken voor particulieren en bedrijven om een donatie te doen zodat ook gezinnen met een kind of kinderen met een beperking van een vakantie kunnen genieten.

Het Bio vakantieoord in Arnhem beschikt in totaal over zeventien ruime, volledig aangepaste bungalows. Het park biedt daarnaast vele faciliteiten die een vakantie zo prettig maken, waaronder een aangepast verwarmd zwembad, een speciale bioscoop, een virtuele speelvloer en een aparte snoezelruimte. Ook kan therapeutisch worden paardgereden. Het mooie is bovendien dat vakantie vieren bij Bio het hele jaar door kan plaatsvinden.

Boekbio.nl is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen het Amsterdamse bureau HUNT en Bio vakantieoord. De website is vrijdag 21 juli live gegaan.

Bewaren

Bewaren

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)