banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Bioscoopfamilie Duijnhouwer viert feest

12 december 2017

Vandaag wordt in Almkerk gevierd dat de familie Duijnhouwer 65 jaar actief is in het Nederlandse bioscoopbedrijf. Exploitantenechtpaar Laban Duijnhouwer en Geran Voets viert het feest in hun bioscoop Hollywoud met vrienden, familie en relaties.

Op 1 december 1952 startte Laban Duijnhouwer senior een bioscoop in Werkendam. De Laban junior hielp al vroeg mee in het bedrijf. Het leidde uiteindelijk tot de tot sportzaal omgebouwde bioscoop in Woudrichem. In december 2011 ging de nieuwe servicebioscoop Hollywoud in Almkerk open voor het publiek.

De viering van het 65-jarig bestaan valt mooi samen met een wereldprimeur voor Hollywoud. De bioscoop heeft als eerste bioscoop ter wereld alle zalen - vier in totaal -  uitgerust met RealD’s nieuwe Ultimate bioscoopscherm. Het zorgt veel meer lichtefficiency en voorkomt nadelen van traditionele zilverschermen.

Servicebioscoop Hollywoud in Almkerk

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN