banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

CineCrowd start project voor gevluchte filmprofs

19 november 2016

The Buddy Film Project is in het leven geroepen om gevluchte filmprofessionals een relevant netwerk en betaald werk te bieden. Voor de financiering is een crowdfundcampagne gestart.

The Buddy Film Project is een project waarbij gevluchte filmprofessionals uit onder andere Syrië en Iran gekoppeld worden aan Nederlandse filmprofessionals. Het doel:  samen een lange speelfilm maken die volgend jaar in première moet gaan op het Nederlands Film Festival.

Om de productie te kunnen betalen zijn regisseur Dennis Overeem en actrice Dewi Reijs een crowdfundcampagne gestart via CineCrowd. The Buddy Film Project wordt verder ondersteund door ACT Acteursbelangen, het Nederlands Film Festival en CineCrowd. 

De crowdfundcampagne duurt 42 dagen. Het doel is om in die periode minimaal 30.000 euro  op te halen. De teller staat nu, met nog 27 dagen te gaan, op 11.440 euro.

Klik hier voor meer informatie en om bij te dragen.

 

Regisseur Dennis Overeem / CineCrowd

 

 

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN