banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

CineEvent 2018 / Save the date

06 februari 2018

CineEvent 2017 was een groot succes. Vandaar dat de organisatoren in 2018 het evenement gaan prolongeren. Op 13 maart aanstaande vindt CineEvent opnieuw plaats in bioscoop Gotcha! in Weert. Het evenement is bestemd voor bioscoopondernemers, filmdistributeurs en mensen uit de bioscoopbranche. 

Na vijf jaar van afwezigheid werd de dag vorig jaar nieuw leven ingeblazen en met succes. Genoeg reden voor media-exploitant CineFox en bioscoopondernemer Harm Lamberigts van bioscoop Gotcha! in Weert om op 13 maart opnieuw de organisatie op zich te nemen.

De dag is bestemd als ontmoetingsmoment waar veel mensen uit de bioscoopbranche bijeenkomen. Men kan onder het genot van hapjes, drankjes en een walking dinner bijpraten over de ontwikkelingen in de sector. De films die vertoond gaan worden blijven vooralsnog een verrassing.

Inlichtingen over de dag zijn te op te vragen bij CineFox (info@cinefox.nl) en Gotcha! Weert (gotcha@gotcha-weert.nl).

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Phantom_Thread240x180
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
BannerIjslandBende_2
Banner CineJobs240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie