banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

CineEvent: terug van weggeweest

16 maart 2017

Na vijf jaar van afwezigheid vond dinsdag 14 maart jongstleden weer het CineEvent plaats. Deze filmcontactdag voor bioscoopondernemers, distributeurs en mensen uit de bioscoopbranche werd op initiatief van media-exploitant CineFox en bioscoopondernemer Harm Lamberigts van bioscoop Gotcha! uit Weert nieuw leven ingeblazen.

De maandelijkse filmbeurs voor filmtheaters en de industriebijeenkomsten, onder meer tijdens diverse filmfestivals, mogen dan ook een ontmoetingsplaats voor vakgenoten vormen, CineEvent voorziet duidelijk in de behoefte van veel mensen in de bioscoopsector om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

CineEvent 2017 werd door meer dan 100 mensen uit de bioscoopbranche bezocht. Zij zagen vier nog niet eerder vertoonde films: The Big Sick (The Searchers), Before I Fall (eOne), Voor elkaar gemaakt (DFW) en Kidnap (DFW). Onder genot van hapjes en drankjes en een walking dinner werd er tussen de screenings door geborreld en werden de laatst ontwikkelingen in de sector doorgesproken.

CineEvent 2018 staat gepland voor voorjaar 2018.

CineEvent 2017 in Gotcha! Weert

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)