banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

CineJobs succesvol van start

02 mei 2017

Twee weken geleden is de nieuwe website van CineJobs live gegaan. Inmiddels staan er op de website voor het vinden van een baan, stage of afstudeeropdracht bij Nederlandse bioscopen, filmtheaters, filmdistributeurs of aan film gerelateerde bedrijven ruim 90 vacatures online.

Iedere dag komen er nieuwe vacatures bij op cinejobs.nl en aanstaande donderdag wordt de eerste cinejob-alert verstuurd met daarin een overzicht van een aantal vacatures die onlangs zijn toegevoegd. Op deze manier blijven werkzoekenden via een e-mailing op de hoogte van nieuwe vacatures op de website van CineJobs.

cinejobs vacature bioscoop film holland film nieuws

Aanmelden nieuwe vacatures
Een nieuwe vacature aanmelden? Dat kan! Mail een Word-document met (of een link naar) de vacaturetekst naar vacature@cinejobs.nl. Geef hierbij duidelijk aan tot en met welke datum de vacature online mag blijven en hoe de kandidaten kunnen solliciteren. De vacature wordt zo snel mogelijk online gezet en verspreid via social media en de bovengenoemde cinejob-alert waar potentiële kandidaten zich voor kunnen aanmelden.

Alle vacatures van Nederlandse bioscopen, filmtheaters en filmdistributeurs worden gratis vermeld op de website.

Kijk voor meer informatie op www.cinejobs.nl.

Bewaren

lees meer

Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Tanja is oprichter en eigenaar van 'image', een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafisch ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl LinkedIn /tanjavanrooden

Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Daarvoor deed zij al een aantal jaar de beeldredactie. Tanja is oprichter en eigenaar van ‘image’, een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl/redacteuren/#sthash.STJbhchN.dpuf
Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN