banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Cineville blijft uitbreiden

13 augustus 2015

Vanaf 1 september maken ook Arnhem en Wageningen deel uit van de Cineville-familie. De organisatie van samenwerkende filmtheaters is nu actief in vijftien steden, waarvan drie in Gelderland.

Filmtheater Focus in Arnhem en het Heerenstraat Theater in Wageningen zijn de nieuwste vestigingen voor Cineville. Daarmee is het totale aantal theaters dat meedoet gestegen naar 36. Sinds de lancering in 2009 hebben ruim 16.000 filmliefhebbers een Cinevillepas aangeschaft, waarmee onbeperkt zo’n honderd verschillende films per week kunnen worden bezocht. Het maakt het arthouse-initiatief een van de meest succesvolle in de bioscoopbranche.

foto: feest in Arhem en Wageningen: Cineville komt 

De komst van Cineville naar Wageningen wordt aankomende zondagavond 16 augustus al gevierd tijdens de introductiedagen voor (nieuwe) studenten in Wageningen. Daar organiseert Cineville een openluchtvoorstelling met een exclusieve voorpremière van Woody Allens nieuwste film Irrational Man. De toegang is gratis.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Dorst_HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px