banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Cineville nu ook in Amersfoort

23 oktober 2015

Met ingang van 5 november kunnen filmliefhebbers in Amersfoort hun hart ophalen. Theater De Lieve Vrouw heeft de pas ook ingevoerd. Hiermee komt het aantal Cineville-participanten op 36.

Goed nieuws voor alle Amersfoortse cinefielen: vanaf 5 november kun je ook daar met de Cinevillepas onbeperkt van films genieten, en wel in filmtheater De Lieve Vrouw.
In De Lieve Vrouw zijn podiumkunsten, film en horeca onder een dak verenigd. Er worden nieuwe films gedraaid, maar er staan ook klassiekers op het programma. Op donderdagavond worden de première-films films kort ingeleid. 

Er zijn inmiddels Cineville-theaters in zestien steden, waar je voor 19 euro per maand onbeperkt naar het filmtheater kan. Met de toetreding van Theater De Lieve Vrouw is de provincie Utrecht nu met vier theaters vertegenwoordigd.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)