banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Complete cast Doris bekend

28 maart 2017

We weten wie naast Tjitske Reidinga de belangrijkste rollen gaan vervullen in de komedie Doris. Onder meer Monique van de Ven, Guy Clemens en Bracha van Doesburgh zijn aan de cast toegevoegd. De opnamen zijn inmiddels twee weken aan de gang.

Reidinga speelt de titelrol van de gescheiden Doris die op haar vijfenveertigste op een dood punt in haar leven is aanbeland. Na de nodige tegenslag vindt ze, gesteund door haar beste vriend Tim, haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

Doris was in 2013 een comedyreeks, ontwikkeld door Reidinga en scenariste/actrice Roos Ouwehand. Die laatste heeft ook het script van Doris geschreven en speelt een van de hoofdrollen. Gijs Scholten van Aschat, Tarik Moree en Hendrikje Nieuwerf zijn te zien in de overige grote rollen.

De afgelopen weken zijn er onder meer in Amsterdam-West opnamen voor Doris gemaakt. Regie is in handen van Albert Jan van Rees, Wil Koopman is producent. Entertainment One brengt Doris in 2018 in de bioscopen.  

 Hendrikje Nieuwerf, Tarik Moree, Tjitske Reidinga en Guy Clemens in Doris / Entertainment One 

 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px