banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

De Hel van het Noorden live bij Pathé

18 maart 2016

Pathé breidt het aanbod van speciale voorstellingen uit door er wielrennen aan toe te voegen. Op zondag 10 april kunnen wielerliefhebbers in Eindhoven en Maastricht live de koers der koersen volgen: Parijs-Roubaix.

De Hel van het Noorden is de apotheose van het klassiekerseizoen: een prima testcase voor Pathé dus om te zien of daar veel wielrenfans op af zullen komen. Om 13.00 begint de voorbeschouwing met een parcoursverkenning en interviews met renners en deskundigen. In Pathé Eindhoven is oud-profwielrenner Bobbie Traksel de presentator, in Pathé Maastricht presenteert Sander Kleikers van L1.

De Team LottoNL-Jumbo-renners Moreno Hofland en Jos van Emden verzorgen in respectievelijk Eindhoven en Maastricht de analyses. Ook zijn er extra’s voor de bezoekers als een Team Lotto-presentatie van fietsfabrikant Bianchi, een quiz en een verassing. En nu maar hopen op vies weer en natte kasseien.

 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie