banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

De laatste tafels voor het Bio Film Diner

07 maart 2017

Na veel passen en meten kunnen er voor het Bio Film Diner op 12 april aanstaande nog extra tafels worden geplaatst. Dit alles om voor het jarige Bio een zo groot mogelijke omzet te realiseren.

Om het 90-jarig bestaan van Stichting Bio Vakantieoord te vieren vindt op 12 april aanstaande in Pathé Tuschinski het eerste Bio Film Diner plaats. Holland Film Nieuws berichtte al eerder uitgebreid over het evenement; Voorbereidingen Bio Film Diner in volle gang

Organisator Event Department liet ons nu weten dat er extra tafels geplaatst kunnen worden waarop nog ingetekend kan worden. Ook is er nog een aantal losse stoelen te reserveren. De kosten van een tafel zijn € 1.500,== , losse stoelen kan men reserveren voor € 175,== per stuk. 

 

Voor meer informatie en het reserveren van de laatste plaatsen kan contact worden opgenomen met Eric Dercksen van Event Department via  info@eventdepartment.nl of telefonisch via 020 - 423 33 24.

 

zaal impressie Bio Film Diner

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN