banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

De nieuwe HFN in aantocht

17 oktober 2017

Nog even geduld en dan is het weer zover: de nieuwe editie van Holland Film Nieuws. En ook in deze oktobereditie weer volop nieuws.

HFN bezocht in september de IBC beurs in de RAI in Amsterdam. Een beurs die ook veel te bieden heeft voor de bioscoopmarkt. Tijdens het vierdaagse programma getiteld IBC Big Screen werden de pijlen gericht op de nieuwsgierige exploitant. 

Voor de rubriek In the picture werd een bezoek gebracht aan De Bios in Drachten. Hoe onafhankelijke exploitanten Griet Jonkman en Sander Hakbijl hun regio verleiden de bioscoop te bezoeken wordt uitgebreid uit de doeken gedaan. 

Regisseur Hany Abu-Assad was even in Nederland om zijn nieuwste film The Mountain Between Us te promoten. Voor Holland's Got Movie Talent had HFN een gesprek met hem.

Technische ontwikkelingen om lange rijen aan de kassa te vermijden. Jewel Labs, het bedrijf achter kassasoftwarepakket Z-Tickets, ontwikkelde een zuil dat het de bezoekers met een Cineville pas veel gemakkelijker maakt om in te checken voor hun bioscoopbezoek. 

Ook bezochten wij de set van de nieuwe Nederlandse speelfilm Niemand in de stad; vindt binnenkort weer het Bio Kunstgala plaats waarvoor wij bijpraatten met directeur Frans Wientjes en zetten we animatiestudio Blue Sky in de spotlight aan de vooravond van hun nieuwste kaskraker Ferdinand.

Dit alles en nog veel meer in Holland Film Nieuws oktober.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird