banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Down to Earth weet van geen wijken

21 december 2016

Aan het succesverhaal Down to Earth kom voorlopig nog geen einde. De onafhankelijk uitgebrachte documentaire heeft inmiddels meer dan 50.000 bezoekers mogen verwelkomen.

Down to Earth staat al wekenlang tussen de twintig best bezochte films in Nederland, en het einde is nog niet in zicht. Ook de komende weken blijft de film, onder andere als Kerstspecial, in veel steden geprogrammeerd. In januari vinden twee bijzondere vertoningen plaats waar wederom Prinses Irene, die ook de première op het Nederlands Film Festival opluisterde, bij aanwezig zal zijn.

Het echtpaar Rolf Winters en Renate Heinen leefde met hun drie kinderen enkele jaren tussen Noord-Amerikaanse Indianen. Daar ontstond het idee om voor een film wereldwijd stamoudsten te bezoeken. Het gezin trok een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen 'wisdom keepers' en leefde bij verschillende volksstammen op zes continenten.

 Rolf Winters met enkele figuranten uit Down to Earth (FDN)

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)