banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Een Gouden rakker voor Ron Goossens

07 februari 2017

Wij weten wel wie gisteren echt keilam is geworden. Ron Goossens, low-budget stuntman heeft anderhalve week na zijn première een Gouden Film gekregen. Gefeliciteerd, Ron!

Daarmee zetten Steffen & Flip hun zegetocht als succesregisseurs gewoon voort. Twee Platina Films (New Kids Turbo & Nitro) en een Gouden Film voor Bro’s Before Ho’s: deze mannen weten duidelijk wat de Nederlandse bioscoopbezoeker wil zien. In dit geval een alcoholistische nietsnut die zijn geluk in de vaderlandse filmindustrie probeert.

Steffen & Flip namen de onderscheiding persoonlijk in ontvangst, in aanwezigheid van hun acteurs Bo Maerten, Tim Haars en Henry van Loon. Ron Goossens, low-budget stuntman draait in 102 bioscopen. Het is de derde Gouden Film van 2017.

En kan Tim Oliehoek nu ook echt Twelve Years a Piet gaan maken?

 Bo & Steffen & Flip & Tim & Henry vieren Goud / eOne

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px