banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Een miljoen bezoekers voor CineLounge in Houten

04 juni 2014

Bij bioscoop CineLounge in Houten werd vandaag de miljoenste bezoeker feestelijk verwelkomt. De zevenjarige Chenoa Bredewout uit Vleuten-De Meern, die de bioscoop samen met haar vader en moeder bezocht voor de film Rio 2, werd tot haar grote verrassing opeens het middelpunt van alle aandacht. Het komende jaar mag zij samen met haar ouders en zus gratis naar de film in Houten.

CineLounge, een van de vijf bioscopen van RSB Cinemas van bioscoopondernemer Han Wolf, ging in februari 2010 open. Het concept van de servicebioscoop en de kwalitatief hoogwaardige presentatie is erg aangeslagen in Houten en omgeving. 'Dat we zo snel één miljoen gasten zouden ontvangen hadden we eerlijk gezegd niet verwacht’, aldus vestigingsmanager Annemieke McCabe. Volgens McCabe trekt de bioscoopformule naast mensen uit Houten ook bezoekers uit Utrecht, Nieuwegein en zelfs Amersfoort.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird