banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Eerste Nationaal Film Diner voor BIO

24 januari 2017

Om het 90-jarige bestaan van Stichting Bio Vakantieoord te vieren vindt woensdag 12 april aanstaande in Pathé Tuschinski het eerste Nationaal Film Diner plaats.

Dit goededoelendiner wordt ook georganiseerd om de band van het bioscoopbedrijf met Stichting Bio Vakantieoord, kortweg BIO, weer aan te halen. Abraham Tuschinski was een van de founding fathers van de stichting die uitgroeide tot Stichting Bio Vakantieoord.

Tijdens het Nationaal Film Diner gaan de gasten onder meer genieten van een zevengangendiner. Aan de avond wordt meegewerkt worden door bekende chef-koks. Daarnaast zijn er gedurende de avond diverse verrassende (film)intermezzo's.

Bedrijven kunnen een tafel kopen voor 1.500 euro per stuk. Losse stoelen kosten 175 euro per stuk (prijs onder voorbehoud). De opbrengst van de verkoop gaat natuurlijk volledig naar Stichting Bio Vakantieoord.

Voor meer informatie en het reserveren van plaatsen (vol is vol) kan contact worden opgenomen met Erik Dercksen van Event Department via info@eventdepartment.nl.

Pathé Tuschinski

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie