banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

eOne steekt handen uit de mouwen voor Bio

13 juni 2015

Met een klusdag op het terrein van Bio Vakantieoord te Arnhem heeft Entertainment One Benelux zich afgelopen donderdag van zijn meest sociale kant laten zien. De medewerkers van de distributeur bouwden onder meer boomhutten en legden een beachvolleybalveld aan.

Volgens PA Judith Vulto was de gehandicaptenorganisatie heel blij met het initiatief.  ‘Bij Bio is altijd grote behoefte aan vrijwilligers. We hebben een paviljoen geschilderd, de speeltuin is opgeknapt en er zijn twee boomhutten gebouwd’. Vooraf was aan alle medewerkers, waarvan er ook een aantal uit België was gekomen, gevraagd waar ze zich mee bezig wilden houden. ‘Het is heel leuk om op zo’n dag je collega’s eens van een hele andere kant mee te maken’. 

foto: medewerkers van eOne kunnnen de boom(hut) in

Entertainment One wilde ook graag iets achterlaten op het terrein. Er is een beachvolleybalveld gedoneerd, waaraan door eOne zelf is meegewerkt. Vulto: ‘Door het personeel is geld ingezameld om o.a. de ballen voor het veld te kunnen kopen.'

Stichting Bio Kinderrevalidatie biedt kinderen met een (meervoudig) complexe handicap een veilige en geborgen omgeving waarin zij even wat minder bijzonder kunnen zijn. Hopelijk zullen andere bedrijven binnen de filmbranche het voorbeeld van eOne volgen.

Voor Judith Vulto was het actief bezig zijn voor Bio niet alleen een leuke maar ook bijzondere dag. ‘Je bent actief, in een heel andere omgeving én je laat iets moois achter’.  

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)