banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

EYE wint onderwijsprijs

27 januari 2015

EYE heeft vandaag de Innovatie Award gewonnen tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling, NOT. EYE kreeg de prijs voor de filmeducatieseries Max & Billy’s Drill Machine Girl en Bardo’s Filmgebeuren. De series bieden leerlingen uit het voortgezet onderwijs de kans om op een interactieve manier de wereld van film te ontdekken en zich hierin zelf verder te ontwikkelen. De series zijn een initiatief van MovieZone, het educatieve project van EYE. De winnende series worden aangeboden via het platform www.serie.moviezone.nl
De NOT is de beurs in Nederland is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair en voortgezet onderwijs en het MBO.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180