banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Filmquiz Nieuwsbrief #08

08 september 2015

Aanstaande donderdag gaat de nieuwe Nederlandse speelfilm Schone handen in premiere. De spannende misdaadthriller is gebaseerd op het boek van René Appel. Tjebbo Penning voert de regie. Doe mee met de Filmquiz en maak kans op een mooi filmpakket.

In de film is naast Jeroen van Koningsbrugge Thekla Reuten te zien in de hoofdrol. Onze vraag gaat over haar en luidt als volgt: ' Hoe heet de film waarmee Thekla Reuten echt doorbrak bij het Nederlandse publiek en hoe heette haar karakter?'

Stuur het antwoord voor 19 september aanstaande op naar: info@hollandfilmnieuws.nl en je leest in de volgende Nieuwsbrief of jij een van de gelukkige winnaars bent geworden.

SCHONE HANDEN

Schone handen  is een spannende thriller gebaseerd op de misdaadroman van René Appel. Sylvia ( Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken van de bloeiende drushandel van haar man Eddie ( Jeroen van Koningsbrugge). Maar als de politie steeds vaker op de stoep staat dringt het pas goed tot haar door hoe diep hij in het misdaadcircuit is verzeild geraakt. Als alles fout dreigt te gaan probeert Sylvia haar twee kinderen te beschermen door het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om 'de familie' bij elkaar te houden.

klik hier voor de trailer

 

De winnaars van de Dheepan-Filmquiz zijn geworden:

John van Muylwijk en Mieke Elgersma die onlangs haar vijfentwintigjarig dienstverband vierde in Cinema/Tivoli in Leeuwarden.

Zij ontvangen binnenkort hun prijzen.

 

 

 

 

 

 

lees meer
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN