banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Filmquiz Nieuwsbrief #09

22 september 2015

Donderdag aanstaande gaat tijdens het Nederlandse Film Festival Paradise Trips in première. De tragikomische film is het regiedebuut van de Vlaming Raf Reyntjens. Doe mee met de Filmquiz en win een mooi filmpakket dat wordt aangeboden door distributeur Cineàrt.

De vraag luidt alsvolgt:

In de film speelt Gene Bervoets de hoofdrol. Ook voor de Nederlandse actrice Noortje Herlaar is een rol weggelegd in de film. Waar kennen we haar van?

Stuur je antwoord voor 2 oktober aanstaande naar: info@hollandfilmnieuws.nl en lees in de volgende Nieuwsbrief of jij de gelukkige winnaar bent geworden van het filmpakket.

Paradise Trips

De norse buschauffeur Mario (Gene Bervoets) heeft zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme Zuiden gebracht. Aan de vooravond van zijn eigen pensioen moet hij tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië brengen. Wat Mario's laatste ritje moet worden verandert al snel in een fascinerende trip die hem confronteert met zijn vooroordelen en met zijn verloren zoon ( Jeroen Perceval). 

klik hier voor de trailer

De winnaars van de Schone handen- Filmquiz zijn geworden Ronny Delsink en Marit de Boer. Zij ontvangen binnenkort hun filmprijs. 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180