banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Filmthuis biedt Forum-films NFF aan

07 september 2016

Dertien filmtheaters bieden de titels die zijn geselecteerd voor het NFF-programmaonderdeel Forum van de Regisseurs ook on demand aan.

Vanaf 29 september zijn de Nederlandse producties uit het programma ook te zien in de online zaal van de filmtheaters. Filmthuis is de online zaal van een filmtheater waar je een selectie van de films die het theater vertoond on demand kan zien.

Het betreft de volgende titels: A Family Affair, Bodkin Ras, History’s Future, Out of Love, A Strange Love Affair with Ego en Full Contact.

Filmthuis wil arthouse- en crossover-films beter beschikbaar maken voor de liefhebbers. Veel potentiële bezoekers hebben het te druk om naar het filmtheater te gaan, maar zijn wel geïnteresseerd in recente producties en willen vaak niet wachten op de dvd-release.

De eerdergenoemde titels zijn van 29 september tot en met 26 oktober te zien bij de volgende filmtheaters: Amersfoort , De Lieve Vrouw; Amsterdam , Het Ketelhuis, EYE, Rialto en De Balie; Breda, Chassé Cinema; Den Haag, Filmhuis Den Haag; Enschede, Concordia; Haarlem, Filmschuur; Hilversum , Filmtheater Hilversum; Nijmegen, LUX; Rotterdam, LantarenVenster en Utrecht, ‘'t Hoogt. 

Het 36-ste Nederlands Film Festival vindt plaats van 21 tot en met 30 september 2016. Tijdens het festival worden de films uit het Forum van de Regisseurs vertoond, begeleid door diverse programma’s.

Bodkin Ras / Amstelfilm

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px