banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Finale EK vrouwenvoetbal live en gratis bij Vue

04 augustus 2017

Vue zendt de finale van het EK vrouwenvoetbal aanstaande zondag live uit op het grote doek. Het is niet de eerste keer dat de bioscoopketen een sportevenement uitzendt, maar wel de eerste keer dat dit een live finale van het Oranje vrouwenvoetbalteam betreft, én dat het publiek gratis naar binnen mag.

Gisteravond versloeg het Nederlands elftal het Engelse team (3-0) in Enschede. En daarmee bereikte de Oranjevrouwen de finale van het EK voetbal voor vrouwen Die zal aanstaande zondag worden gespeeld tegen Denemarken om vijf uur ’s middags, eveneens in Enschede.

In de tweede groepswedstrijd won Oranje met 1-0 van de Denen. Als ze dat zondag voor een tweede keer doen wordt het team op maandag om zes uur in Utrecht gehuldigd op het Lepelenburg. 

Maar eerst dus die wedstrijd gaan kijken. Supporters kunnen op zondag 6 augustus om 17:00 uur de finale live bekijken in Vue Kerkrade, Alkmaar en Eindhoven. Tickets voor deze spannende voetbalavond zijn te krijgen op de website van Vue.

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px