banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Fox Screen nieuwe speler op markt bioscoopreclame

30 mei 2015

Bioscoopadverteerder CineFox lanceert met Fox Screen een nieuwe speler op de markt van landelijke bioscoopreclame. CineFox had vastgesteld dat er een grote behoefte was aan een extra aanbieder op de markt van bioscoopreclame met geluid in Nederland. Met Fox Screen wordt de dekking met 55 bioscopen uitgebreid, verspreid over heel Nederland. Gedacht wordt aan adverteerders met zowel een regionale als landelijke uitstraling.

Esther Twal-Schoolderman, commercieel directeur bij het Amsterdamse Fox Screen: ‘Bioscoopreclame blijft al vele malen beter hangen bij de bezoeker dan reclame vertoond via andere media, zo blijkt uit onderzoek. Maar door de unieke combinatie van beeld en geluid wordt dit effect versterkt, met als resultaat een groot bereik onder de gewenste doelgroep.’

Fox Screen is een onderdeel van FoxGroep, waartoe ook CineFox Bioscoop- en Theaterreclame en Fox Media behoren. FoxGroep heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de exploitatie en verkoop van bioscoopreclame.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird