banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Freek en Hella de Jonge ambassadeurs filmeducatie

26 maart 2015

Freek de Jonge en zijn vrouw Hella zijn de ambassadeurs geworden van de filmeducatieve activiteiten van EYE. De start van het ambassadeurschap wordt ingeluid tijdens de Kunstschooldag die vandaag in EYE plaatsvindt en die zij als speciale gasten bijwonen. Tijdens de Kunstschooldag wordt er een speciaal programma gepresenteerd aan leerlingen uit groep 8. Zo is er onder andere een onderdeel waarbij een stuntman meer vertelt over zijn vak.
Freek en Hella de Jonge ondersteunen EYE Educatie met een bijdrage uit hun fonds, De Freek en Hella de Jonge Foundation. Door deze bijdrage kan EYE in het eerste jaar de map Avonturen in het donker gratis beschikbaar stellen aan alle basisscholen in Nederland. Avonturen in het donker laat leerlingen spelenderwijs ontdekken wat er allemaal bij een film maken komt kijken.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)