banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Game of Thrones-finale gratis bij Pathé

23 augustus 2017

‘Episch’ en ‘filmisch’ zijn termen die je vaak hoort in relatie tot Game of Thrones. Dus waarom de populaire fantasyreeks niet in de bioscoop uitbrengen? Dat gebeurt nu ook, zij het slechts met een enkele aflevering. Kabelaanbieder Ziggo en Pathé zijn overeengekomen om de extra lange finale van het lopende seizoen 7 aanstaande maandag in zeven bioscopen te vertonen.

Het idee kwam voort uit een suggestie van website Filmfabriek aan Ziggo om de 2017-finale in de Ziggo Dome te vertonen en zo een kijkrecord te vestigen. Dat kreeg de kabelaar niet zo snel voor elkaar, maar het idee bleef wel hangen. En dus was het uiteindelijk Pathé die de fanactie tot uitvoering bracht.

Aanstaande maandag 28 september kunnen echte GoT-diehards om zeven uur ‘s avonds die zo bijzondere zevende aflevering zien. Heel toepasselijk in zeven bioscopen: Arena Amsterdam, De Kuip Rotterdam, Spuimarkt Den Haag, CineMec Utrecht en de vestigingen in Maastricht, Groningen en Tilburg.

Zoals gezegd, de toegang is gratis, maar je moet wel een kaartje reserveren via de speciale website www.pathe.nl/gameofthrones. En reken maar dat ze hard gaan.

 

De eerste rijen staan al voor de kassa / HBO - Ziggo 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN