banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Gasthoofdredacteur Monique van Schendelen ontvangt het eerste exemplaar van ‘haar’ Holland Film Nieuws

11 augustus 2015

Uit handen van Rachel van Bommel heeft gasthoofdredacteur Monique van Schendelen ‘haar’ editie van Holland Film Nieuws magazine uitgereikt gekregen. Aanstaande donderdag verschijnt de augustuseditie van Holland Film Nieuws en nu kun je in haar voorwoord alvast lezen wat Monique’s input is geweest.

Zij wil vooral de Nederlandse film centraal zetten en dat is geen wonder aangezien zij die jarenlang promootte. In de nieuwe Holland Film Nieuws ook aandacht voor de ongelooflijke hoeveelheid jong talent in Nederland dat schittert in tal van films. Op verzoek van Monique komt ook Emile Fallaux aan het woord in de hoedanigheid van nieuwe bestuursvoorzitter van het Nederlands Filmfestival. Wat er zoal gaat veranderen bij het festival kun je lezen in de Holland Film Nieuws editie die aanstaande donderdag verschijnt.

Link naar de leader van MvS

 Foto: Tanja van Rooden Gasthoofdredacteur Holland Film Nieuws augustus Monique van Schendelen (rechts) ontvangt het eerste exemplaar van ‘haar’ editie uit handen van Rachel van Bommel.Gasthoofdredacteur Holland Film Nieuws augustus Monique van Schendelen (rechts) ontvangt het eerste exemplaar van ‘haar’ editie uit handen van Rachel van Bommel. Foto: Tanja van Rooden

 

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)