banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Gasthoofdredacteur Rachel van Bommel ontvangt 'haar' Holland Film Nieuws

20 oktober 2015

Met veel plezier heeft Holland Film Nieuws' gasthoofdredacteur Rachel van Bommel gistermiddag 'haar' editie van het magazine in ontvangst genomen. Dirk de Lille, onze gasthoofdredacteur in december, overhandigde haar de oktobereditie die aanstaande donderdag verschijnt. In Rachel's voorwoord kun je alvast lezen wat haar input voor deze editie is geweest en wat er nog meer in het blad te lezen valt. 

Als producente van succesvolle films als Gooische vrouwen 1 en 2, Loft en Soof  gaat haar belangstelling natuurlijk uit naar de Nederlandse film. Met nog een stevig aantal titels te gaan stevent het Nationaal product ook dit jaar weer af op een prachtig marktaandeel van uitgebrachte films. Nieuwsgierig was zij vooral naar de strategie  van de verschillende Nederlandse producenten. Ook komen jonge, talentvolle regisseurs aan het woord. Hoe vinden zij hun weg in de filmwereled? Dit en nog veel meer lezenswaardige artikelen kun je vinden in de Holland Film Nieuws editie die aanstaande donderdag verschijnt.

link naar de leader van Rachel

 

Foto: Rachel van Bommel en Dirk de Lille (Tanja van Rooden)

 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)