banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Gebroeders Wemel openen Harry Potter-expo

22 januari 2017

Op 11 februari komen James en Oliver Phelps, beter bekend als Harry Potters studiegenoten Fred en George Weasley (Wemel in de NL-versie), naar Utrecht om de Harry Potter-tentoonstelling te openen. Dat nieuws maakte het duo zelf bekend.

Volgende maand gaat Harry Potter: The Exhibition – The Netherlands open naast bioscoop CineMec in Utrecht. En niemand minder dan de Phelps- annex Wemel-broers zullen de magische openingshandeling op 11 februari verrichten. Dat maakte de 30-jarige eeneiige tweeling bekend in een filmpje; klik hier om dat te bekijken.

De reizende Potter-tentoonstelling, bestaande uit onder meer decors en kostuums, heeft in wereldsteden als New York, Chicago, Seattle, Tokio, Shanghai en Sydney al ruim vier miljoen bezoekers getrokken.

Ook in Nederland worden veel mensen verwacht. Kaartverkoop aan de deur is mogelijk, maar gezien de verwachte drukte is het raadzaam kaarten van tevoren aan te schaffen. Dat kan via de websites van organisator Mojo en Ticketmaster.

Harry Potter: The Exhibition – The Netherlands vindt van 11 februari  tot en met 30 juni 2017 plaats in Utrecht. Meer info van Holland Film Nieuws over deze bijzondere tentoonstelling lees je hier.

 

Beeld James en Oliver Phelps en logo: Harry Potter: The Exhibition - The Netherlands

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px