banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Goud voor Hazes

06 april 2015

Bloed, zweet & tranen, de film over het leven van volkszanger André Hazes, heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken, zo meldt het Nederlands Film Festival. Daarom hebben het festival en het Nederlands Filmfonds vandaag de Gouden Film uitgereikt. Dat gebeurde aan Matheu Hinzen, die de jonge André speelt, en regisseur Diederick Koopal. De uitreiking vond plaats in JT Hilversum. Tegelijkertijd werd De Gouden Pen, een initiatief van Netwerk Scenarioschrijvers, uitgereikt aan scenarist Frank Ketelaar.

Bloed, zweet en tranen, van productiemaatschappij Lemming Film, is donderdag 2 april officieel in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. De film, die wordt uitgebracht door A-Film Benelux, is momenteen in 130 Nederlandse bioscoopzalen te zien.

Gouden Film Hazes
Foto van links naar rechts scenarioschrijver Frank Ketelaar, acteur Matheu Hinzen en regisseur Diederick Koopal.
lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Dorst_HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN