banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Goud voor Homies

02 februari 2015

De vriendenkomedie Homies heeft afgelopen weekend de grens van 100.000 bioscoopbezoekers gepasseerd. Regisseur Jon Karthaus werd kreeg daarom vandaag de Gouden Film uit handen van twee van zijn hoofdrolspelers, Manuel Broekman en Robert de Hoog. De Gouden Film wordt uitgereikt door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds.
Bij de Gouden Film wordt tevens de Gouden Pen uitgereikt aan de scenarioschrijvers van de film: Jon Karthaus en Diederik Jekel. De Gouden Pen is een initiatief van het Netwerk Scenarioschrijvers. 
Homies is geproduceerd door Just Productions (Frank Groenveld en Eric de Groot) in coproductie met Johnnywood Productions en RTL Entertainment. Just Film Distribution verzorgt de bioscoopdistributie in Nederland. De film draait momenteel nog in 103 Nederlandse bioscoopzalen.

Gouden Film Homies
Gouden film voor Homies

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Banner CineJobs240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px