banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Gouden Film voor Jack

09 maart 2015

De Nederlandse familiefilm Jack bestelt een broertje heeft 100.000 bioscoopbezoekers getrokken en daarmee afgelopen weekend de Gouden Film-status bereikt. De Gouden Film werd zondag 8 maart uitgereikt aan enkele leden van de cast en crew namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds.
Het bereiken van de Gouden Film-mijlpaal viel samen met een speciale benefietvoorstelling van de film voor Bio Vakantieoord. Afgelopen zaterdag kon men in Nederland voor twee euro naar de film. De volledige omzet van de voorstellingen in meer dan 70 bioscopen in 42 steden gaat naar Bio Vakantieoord.

Gouden Film Jack bestelt een broertje

Jack bestelt een broertje
 werd geschreven door de regisseuse van de film Anne de Clercq in samenwerking met Anne Barnhoorn. Zij ontvangen beiden voor het behalen van deze status ook de Gouden Pen van Netwerk Scenarioschrijvers. 
De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution. Jack bestelt een broertje draait momenteel nog in 120 Nederlandse bioscopen

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

LadyBird
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180