banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Gouden Film voor MeesterSpion

03 december 2016

De twaalfde Gouden Film van het jaar is een feit. De familiefilm van regisseur Pieter van Rijn heeft afgelopen week de 100.000-ste bezoeker verwelkomd.

Om dit te vieren werd vanmiddag op de Gouden Film uitgereikt aan hoofdrolspelers Beau Schneider en Stijn van der Plas en regisseur Pieter van Rijn.

MeesterSpion, die op 5 oktober ging draaien, gaat over de tienjarige Tim  wiens leven verandert als hij een spion ontmoet.  Die blijkt uit 1973 te stammen en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. En dan is er ook nog een onopgeloste zaak.

Bij de Gouden Film door Netwerk Scenarioschrijvers tevens de Gouden Pen uitgereikt. In dit geval ging die naar scenarist Tijs van Marle.
 
MeesterSpion is de twaalfde film die dit jaar de status van Gouden Film bereikt. Distributie is in handen van Entertainment One Benelux en de film draait momenteel nog in de bioscoop.

 

Regisseur Pieter van Rijn met Beau Schneider (rechts) en Stijn van der Plas / NFF

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner CineJobs240x180px