banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Harm Lamberigts wint horecaprijs

07 maart 2018

Bioscoop- en horeca-ondernemer Harm Lamberigts heeft een belangrijke horecaprijs in de wacht gesleept. Hij mag zijn Café Gotcha in Weert de beste horecazaak van 2017 in de regio Limburg noemen.

Lamberigts kreeg de Gouden Tapknop afgelopen maandag van Heineken Nederland. De prijs is onderdeel van het programma Goed getapt van de bierbrouwer. Met dat programma wil Heineken de kwaliteit op het vlak van gastheerschap, service en bierbehandeling op een hoog peil brengen en houden.

Gedurende het jaar worden horecazaken bezocht door verschillende mystery guests. Die beoordelen de zaken op de genoemde onderdelen. 'Café Gotcha heeft dit jaar laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Gouden Tapknop', aldus Freek Laeven, regiomanager Limburg van Heineken.

Harm Lamberigts zelf is erg blij met de prijs: 'Fantastisch dat we hebben gewonnen! Voor ons is het winnen van de Gouden Tapknop echt een blijk van waardering en de kroon op een mooi jaar.'

Café Gotcha! maakt net als Brasserie Gotcha! en Cinema Gotcha! onderdeel uit van het bedrijf van Lamberigts in Weert. Hij exploiteert de vijf zalen tellende bioscoop en het café al 33 jaar.

Op 13 maart aanstaande vindt in de bioscoop opnieuw CineEvent plaats. Het netwerkevenement is bestemd voor bioscoopondernemers, filmdistributeurs en mensen uit de bioscoopbranche.

Veerle en Harm Lamberigts van Gotcha! proosten op het winnen van de Gouden Tapknop.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird