banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Hart Beat wordt Gouden Film

07 november 2016

Een aantal Nederlandse speelfilms staat op het punt om de Gouden status te behalen (Hartenstrijd, Tonio) maar eentje is daar nu al zeker van: Hart Beat. Het is de achtste film die deze eer dit jaar te beurt valt.

De muzikale jeugdfilm van regisseur Hans Somers (Vrijland, Spangas) had vier weken nodig om de honderdduizendste bezoeker te mogen verwelkomen. Daarnaast ontvingen Anjali Taneja, Ivo W. Punt en Jeroen van der Zee de Gouden Pen van het Netwerk Scenarioschrijvers. Hart Beat is het verhaal van de schuchtere muzikante Zoë (Vajèn van den Bosch) die in de smaak valt bij superster Mik (Rein van Duivenboden).

Opnieuw succes dus voor producent Kaap Holland, vorig jaar nog zo goed bezig met Bon Bini Holland (Platina) en Ja, ik wil! (Goud). Voor Hart Beat ging Kaap Holland in zee met Nickelodeon. Hart Beat staat nog steeds in de bioscoop top tien en draait in 89 theaters. Distributeur is Entertainment One.

Hart is van Goud (eOne) 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180