banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

HFN #135 komt eraan

18 april 2017

Aanstaande donderdag verschijnt de april-editie van Holland Film Nieuws. Een extra dik nummer door de special die in het magazine is opgenomen. Een special waar op passende wijze afscheid wordt genomen van Pathé-directeur Lauge Nielsen.

Maar waarin ook aandacht wordt besteed aan andere zaken. Zoals de opmars van etnische films. Films voor de Turkse Nederlander of de Hindoestaanse gemeenschap in Nederland. Mark van den Tempel schreef erover.

Verder ook een interview met 'selfmade' filmgek Hein van Joolen die als dramaturg bij producent Kaap Holland aan de slag is gegaan. En een artikel over het Groninger Forum dat momenteel in de door aardbevingen geteisterde provincie Groningen verrijst.

Redacteur Jan van Houten was op de set van Dikkertje Dap, de nieuwe kinderfilm gebaseerd op Annie M.G. Schmidts beroemde versje. Voor onze rubriek Holland's Got Movie Talent had redacteur Robbert Blokland een gesprek met Hollywood-producent Pieter Jan Brugge.

Bovendien maakt een lezer van HFN (mits hij of zij werkzaam is bij een bioscoop of filmtheater) kans op een reis naar Barcelona om CineEurope 2017 te kunnen bezoeken. Een actie die mogelijk wordt door een samenwerking met Coca-Cola.

Dit en nog meer in HFN 135, aanstaande donderdag weer in alle bioscopen en filmtheaters en op de bureaus van iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de Nederlandse bioscoopsector!

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180