banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

JT introduceert doneerbutton voor BIO

26 januari 2016

Sinds jongstleden vrijdag heeft JT Bioscopen op hun website een doneerbutton voor BIO Vakantieoord staan. Bij het online bestellen van tickets op JT.nl heeft de bezoeker de vrije keuze om een euro te doneren aan Stichting BIO Kinderrevalidatie middels een klik op de button.

Het BIO Vakantieoord werd in 1927 opgericht door de toenmalige Bioscoopbond en onderhoudt sinds die tijd nauwe banden met het film- en bioscoopbedrijf. In 2002 verdwenen de groene BIO-bussen uit de bioscoop en ook de vermaarde filmpjes met de fameuze BIO kraai verdwenen. Maar BIO kwam weer sterk terug in bioscoopland met nieuwe commercials en tal van activiteiten. Daar is nu de doneerbutton van JT aan toegevoegd.

link naar eerder bericht: www.hollandfilmnieuws

JT-biodoneerbutton

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)