banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

KeyDocs gaat verder als DOXY

31 maart 2017

Met ingang van 1 april gaat het Amsterdamse filmproductiebedrif KeyDocs onder leiding van producent Janneke Doolaard verder als DOXY.

KeyDocs werd eind 2009 opgericht door producenten Janneke Doolaard, Hanneke Niens en Hans de Wolf. Onder leiding van Janneke Doolaard stond bij KeyDocs de visie van de filmmaker centraal.

Na zeven jaar samenwerking met KeyFilm gaat Janneke Doolaard met haar team verhuizen. Het bedrijf heet met ingang van 1 april DOXY. De wens andere wegen in te slaan plus ruimtegebrek ligt aan de verhuizing ten grondslag.

KeyDocs is al jaren actief in filmproductie, maakte tientallen films, won nationale- en internationale onderscheidingen en scoorde diverse (bioscoop)hits. Recente titels zijn:  Erbarme Dich – Mattheus Passion Stories, De erfenis (docu over Daan van der Elsken) en Ik ben Alice (docu over zorgrobots). De Teledoc Het mysterie van de melkrobots (Vuk Janić)  gaat binnenkort in de bioscoop draaien.

 

Janneke Doolaard / KeyDocs

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px