banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Kijk uit naar de nieuwe HFN

09 augustus 2016

Aanstaande donderdag is het weer zover: Holland Film Nieuws augustus verschijnt. In deze editie kijken we uitgebreid terug op CineEurope 2016, maken we kennis met het team van nieuwe distributeur The Searchers. komt Leo Hannewijk uitgebreid aan het woord over zijn festival Film by the Sea en meer.

Paula van de Oest vertelt over haar nieuwe film Tonio naar de roman van A.F.Th. van der Heijden, futurist/trendwatcher Gerd Leonhard geeft zijn visie op de toekomst van content en entertainment en naast deze onderwerpen uiteraard ook de vertrouwde artikelen in HFN. Wij gingen op bezoek bij Kinepolis Breda, de eerste bioscoop in Europa met alleen maar laserprojectoren, we kijken vooruit naar het Nederlands Film Festival en staan stil bij de gevolgen van cash rebate. 

Aanstaande donderdag, mis 'm niet, de nieuwe Holland Film Nieuws!


HFN Magazine

Bewaren

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN