banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Kinepolis opent pop-up-store in Utrecht

30 november 2016

In aanloop naar de aanstaande opening van Kinepolis Jaarbeurs heeft de bioscoopexploitant een pop-up-store geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Passanten worden - zolang de voorraad strekt - getrakteerd op popcorn. Ook wordt hen de eerste editie van de Kinepolis-filmkrant uitgereikt, het eigen filmmagazine van de bioscoopketen.

Daarnaast kunnen bezoekers 'proefzitten' op de bioscoopstoelen die ze straks in de nieuwe bioscoop kunnen ervaren. De pop-up-store is gevestigd op het Radboudkwartier in het winkelcentrum.

Kinepolis Jaarbeurs opent woensdag 14 december aanstaande gedeeltelijk. Op die dag gaan gaan de eerste zes zalen open. Met veertien zalen en 3.200 stoelen wordt Kinepolis Jaarbeurs uiteindelijk de grootste bioscoop van Utrecht, en een van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen worden voorzien van laserprojectie.

Kinepolis' Filmkrant

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px