banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

KINO weet de twintigers en dertigers te vinden

14 november 2017

Beleving is het nieuwe toverwoord, zowel in de filmtheaters als in de multiplexen. Hoe je dat succesvol in de praktijk brengt, toonde het Rotterdamse filmtheater KINO afgelopen woensdag. Componist Daniel Hart van A Ghost Story kwam tekst en uitleg geven en verzorgde daarna een optreden met zijn band Dark Rooms.

Voor KINO-directeur Frank Groot is het evenement een mooi voorbeeld van hoe je spannend kunt programmeren. ‘Daniel Hart was naar Rotterdam gehaald door de muziekprogrammeurs van PopUp 010, en iemand uit het KINO-team legde de link. Mooi hoe we zo'n geweldige film als A Ghost Story op deze manier een lanceringsevent kunnen bieden. We proberen dat bij veel films door verwante klassiekers te programmeren, onze cocktail- of dinerkaart aan te passen, inleidingen of feestjes te organiseren. Maar bij deze stonden de sterren gewoon goed, geloof ik.’

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie