banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Kristal voor De kinderen van Juf Kiet

08 december 2016

Precies twee weken na de release heeft de documentaire De kinderen van juf Kiet de 10.000-ste bezoeker verwelkomd. En daar hoort een Kristallen Film bij. Woensdagavond werd die overhandigd aan Petra en Peter Lastaster in De Balie in Amsterdam.

De documentaire van Petra en Peter Lataster gaat over de kinderen in de klas van de Brabantse juf Kiet. Ze zijn nog maar net in Nederland. Alles is nieuw en verwarrend. Maar onder de ervaren leiding van juf Kiet leren ze elkaar beter kennen en problemen oplossen.

Sinds de release op 24 november hebben ruim 10.000 bezoekers de documentaire over Kiet en haar kids juf in het filmtheater gezien. Om dit succes te vieren werd woensdagavond de Kristallen Film overhandigd aan Petra en Peter Lataster in theater De Balie in Amsterdam.

De kinderen van juf Kiet is de zesde documentaire die dit jaar de status van Kristallen Film bereikt. 

De kinderen van juf Kiet is geregisseerd door Petra en Peter Lataster en geproduceerd door Lataster Films. De documentaire wordt gedistribueerd door Mokum Filmdistributie en is momenteel in 26 Nederlandse filmtheaters en via Filmthuis te zien.

 

Petra en Peter Lataster toosten op het succes van Juf Kiet / NFF

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px