banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

La La Land goes live

05 mei 2017

De veelvuldig bekroonde musical gaat live. La la Land in Concert heet het evenement waarbij de film vertoond zal worden onder live begeleiding van een orkest. Op 21 oktober eenmalig in Rotterdam Ahoy.

Hoewel het geen Meezing Bioscoop betreft zullen de fans zich bij hét liedje uit de film, City of Stars, niet kunnen (of willen) inhouden. Ze moeten nog wel even geduld hebben, maar het kaartje voor La La Land in Concert vanaf morgen worden gekocht.

De eerste twee uitvoeringen van La La Land in Concert vinden op 26 en 27 mei plaats in Los Angeles. Dan zal een orkest bestaande uit honderd musici met een jazz ensemble plus een koor onder leiding van score-componist en Oscarwinnaar Justin Hurwitz de vertoning van La La Land live begeleiden.

Aansluitend volgt een wereldtournee waarbij op 21 oktober Rotterdam Ahoy wordt aangedaan. Hurwitz gaat niet mee op tournee. Het orkest zal in Ahoy uit tachtig muzikanten bestaan.

De musical van regisseur Damien Chazelle met Emma Stone en Ryan Gosling in de hoofdrollen won eerder dit jaar zeven Golden Globes en zes Oscars. De zevende Oscar, voor beste film, had een van de producenten slechts enkele minuten in handen in wat wel het meest roemruchte Oscarincident ooit was.

De kaartverkoop van La La Land in Concert gaat op zaterdag 6 mei om tien uur van start bij Ticketmaster.

 

Music for the millions: Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land  / Independent Films

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)