banner Pieter Konijn
NIEUWS - Pick ‘n’ mix

Lauge Nielsen krijgt eerste exemplaar van HFN-special

18 april 2017

Vorige week dinsdag werd in Den Haag aan scheidend Pathé-directeur Lauge Nielsen het eerste exemplaar overhandigd van de HFN-special die gemaakt werd ter ere van zijn afscheid.

Na afloop van zijn laatste directievergadering in Pathé Spuimarkt werd Lauge Nielsen verrast door hoofdredacteur Jeroen Huijsdens. Die reikte de special aan hem uit. Daarvoor moest de directeur voor de laatste keer een lint doorknippen.

De HFN-special, die werd overhandigd in aanwezigheid van het bijna voltallige directieteam van Pathé, maakt onderdeel uit van de 135-ste editie van Holland Film Nieuws die deze week uitkomt. In de bijzondere special staat onder meer een uitgebreid interview met Lauge Nielsen, gaan relaties in op hun herinneringen aan de Pathé-directeur en kan men aan de hand van een quiz ontdekken wie Nielsens favoriete acteur is.

Op 11 mei aanstaande nemen Pathé en haar relaties tijdens een speciale feestavond afscheid van de directeur die meer dan eenentwintig jaar lang leidinggaf aan Pathé in Nederland.

Van links naar rechts Gerben Kuipers, Doron Kurz, Barry de Bruin, Tina Tetelepta, Lauge Nielsen, Nico Vertommen, Daniella Koot, Bram van den Broek, Edwin Slutter. Foto's Ilona van Genderen Stort.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN